Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Idealnie sprawdza się na domowych przyjęciach. Jest smaczna i pożywna, bardzo ładnie się prezentuje.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7195
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7195
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 160
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 350
Składniki
Kapustę pekińską opłukać z wierzchu, osuszyć ściereczką, oderwać uszkodzone/brzydkie, zewnętrze liści i drobno poszatkować w poprzek. Poszatkowaną kapustę przełożyć do miski. Ser pokroić w kostkę. Marchewkę obrać i zetrzeć na dużych oczkach tarki. Groszek odsączyć z zalewy. Paprykę czerwoną oczyścić z pestek i pokroić w kostkę. Cebulę posiekać, ogórka drobno pokroić, selera umyć i pokroić w paseczki. Składniki sałatki przełożyć do miski, dodać majonez, doprawić do smaku. Całość wymieszać.