Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatkę z powodzeniem możemy przygotować z pozostałości po śniadaniu wielkanocnym, jak i też przygotować na Wielkanoc jest prosta i fajnie smakuje
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
zaparzoną białą kiełbasę kroimy w półplasterki, ugotowane jajka kroimy w kostkę, a żółty ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Zielony groszek gotujemy w/g wskazówek na opakowaniu i odsączony dodajemy do reszty składników. Dodajemy majonez; mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem