Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pracowity przepis, wymaga cierpliwości ,staranności. Ryż ugotować,5 -jaj na twardo, marchewka ugotowana, groszek ,por ,majonez. Gotowane warzywa należy przestudzić. Wszystkie składniki warzywne kroimy w małą kostkę/jabłko na końcu-skropić sokiem z cytryny, .mieszamy z 4-łyżkami musztardy i majonezem. Na koniec dodajemy kwaszone,2- ogórki i pomidorki daktylowe, listki świeżej pietruszki. Smaczna/4 dni można jeść, bo bez cebuli.
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 192
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 192
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
Wszystkie składniki warzywne i owoce- kroimy w kostkę, dodajemy ryż ugotowany ,wystudzony, 5-jaj na twardo, musztardę sarepską -całą oraz 5- łyżek majonezu. Układamy warstwami, na koniec przykrywamy cienką warstwą majonezu .Dekorujemy groszkiem, pomidorkami daktylowymi i pietruszką. Smaczna i zdrowa sałatka, można jeść z grzankami, popijając sokiem z aronii.