Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Bardzo smaczna i kolorowa sałatka z ziemniakami, fasolką szparagową, papryką idealna na różne okazje jak również na piknik, grilla czy jako drugie śniadanie do pracy.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Składniki
Wszystkie składniki na sos połącz ze sobą dodaj sól i pieprz do smaku.
Ziemniaki i fasolkę szparagową ugotuj. Gdy ostygną pokrój ziemniaki w kostkę, fasolkę na mniejsze kawałki. Ogórki i rzodkiewki pokrój w pół plasterki. Papryki i cebulę w kostkę.Orzechy podziel na mniejsze kawałki.Pęczek szczypiorku pokrój drobno. Liście sałaty lodowej potargaj na mniejsze kawałki.
Wszystkie składniki sałatki połącz z sosem , dokładnie pomieszają ,posyp orzechami i szczypiorkiem. Sałatkę przed podaniem możesz schłodzić w lodówce.