Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9710
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 241
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 536
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9710
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 241
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 536
Składniki
Rzodkiewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach, ugotowane na twardo jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Posiekać szczypiorek i pokroić w kostkę wędlinę doprawić do smaku i dodać majonez. Najlepiej majonez dodać tuż przed podaniem gdyż rzodkiewki puszczą soki