Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna moja chrupiąca sałatka, idealna do dań z grilla.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 717
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Pokrojone w kostkę rzodkiewki, solimy i odstawiamy na 15 minut, aby puściły sok. Kiedy namiękną, odcedzamy i przekładamy je do czystej miski. Jabłko obieramy, oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w kostkę, skrapiamy sokiem z cytryny i dodajemy do rzodkiewek. Selera kroimy wzdłuż na paski i kroimy w kostkę, dodajemy do reszty warzyw.
Na końcu do sałatki dodajemy majonez, pieprz i troszkę soli. Mieszamy i schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD
;-p