Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca sałatka wiosenna z pyszną kalarepą.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
Kalarepki obrać, zetrzeć na tarce o większych oczkach, skropić sokiem z cytryny. Pomidory, ogórki, rzodkiewkę oraz jajka pokroić w kostkę. Posiekać szczypiorek, sałatę porwać na drobne części. Ser feta (jeżeli nie jest pokrojony) pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Na końcu dodać około 3 łyżki majonezu i jeszcze raz wymieszać. Smacznego :-)