Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita, bogata w witaminy A, E, D, B i minerały, tak potrzebne na początku zimy. Polecam.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Sos. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą w szklance lub słoiczku. Awokado obieramy, kroimy w paski potem w mniejsze cząstki. Pomarańcza obieramy i filetujemy ćwiartki z błonek. Robimy to na płaskim talerzu aby zebrać potem wyciekający sok. Ser biały kroimy w kostkę, posypujemy odrobiną soli i pieprzu. Mix sałat układamy na talerzu, rozkładamy resztę składników, całość polewamy sosem.