Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa i bardzo smaczna sałatka. Dla wszystkich, którzy uwielbiają tuńczyka ;-)
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Składniki
Tuńczyka osącz z zalewy, rozdrobnij.
Miąższ awokado pokrój w kosteczkę, skrop sokiem z cytryny.
Oczyść pora, pokrój w skośne plasterki.
Tuńczyka wymieszaj z awokado, porem i posiekanym koperkiem. Oprósz czerwonym pieprzem, skrop oliwą.