Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonała jako przekąska lub jako dodatek do mięsa, np z grilowanego
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 55
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
1. brokuła podzielić na części, ugotować w osolonej wodzie (należy uważać, żeby się nie rozgotował, wystudzić, 2. fasolę odcedzić na sitku, ser pokroić w kostkę, 3. z majonezu, jogurtu i czosnku zrobić sos czosnkowy, doprawić solą i pieprzem, 4. w salaterce można ułożyć warstwę brokuła, posypać go fasolą, polać sosem , na wierzch ułożyć ser lub tak jak ja wymieszać wszystkie składniki i wtedy smaki lepiej się przenikną smacznego