Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ogromna pychota w szybkim czasie
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Brokuły podzielić na małe różyczki i podgotować do miękkości.
Do ostudzonych brokułów dodać pokrojony w małą kostkę ser feta, kukurydzę oraz czerwoną fasolkę
Do jogurtu dodać wyciśnięty ząbek czosnku, pieprz i odrobinę soli, dobrze wymieszać
Składniki polać sosem jogurtowym i delikatnie wymieszać
Smacznego :)