Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa sałatka na bazie komosy ryżowej, z brokułami, rukolą i pestkami dyni
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 81
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 484
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1463
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 81
Nadziewana pierś z kurczaka to idealna propozycja na prosty obiad albo kolacj...
Odsłon: 484
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1463
Składniki
Kaszę ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu w osolonej wodzie, spulchnić widelcem i odstawić do ostygnięcia. W czasie jak będzie się gotować w 2 garnku ugotować brokuły podzielone na różyczki- przestudzić. Do słoiczka dodać miód, musztardę i sok z cytryny, wymieszać dobrze łyżeczką, dodać oliwę i sól, zakręcić słoik i wstrząsnąć kilka razy do połączenia się sosu. Pestki podprażyć na suchej patelni. Do miski dodać kaszę, brokuły i rukolę, zalać sosem i wymieszać. Posypać pestkami.