Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często wymyślam nowe połączenia w sałatkach. Najczęściej, kiedy chcę wykorzystać niektóre produkty. Tym razem miałam w lodówce ugotowane brokuły, otwarta puszkę kukurydzy i otwarty ser feta. Dodałam kilka innych składników i pyszna sałatka gotowa :) Zrobiłam ją na kolację, ale spokojnie możecie zrobić ją na imprezę, dla gości. Polecam wtedy podwoić składniki :)
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 108
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 108
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 422
Składniki
Brokuła ugotować w osolonej wodzie i pokroić na małe kawałki. Jajka ugotować na twardo. Obrać i pokroić w kostkę. Szynkę i ser też pokroić w kostkę. Wszystko przełożyć do miski. Dodać odsączoną kukurydzę, majonez i jogurt. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać.