Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5642
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 128
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 289
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 5642
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 128
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 289
Składniki
Brokuła zblanszuj przez 3-4 min w osolonym wrzątku i wystudź. Płatki migdałowe upraż na suchej patelni na złocisty kolor. Fetę pokrój w grubą kostkę. Przestudzonego brokuła podziel na różyczki i rozłóż na 4 talerzach. Na każdym ułóż kostki fety i posyp płatkami migdałowymi. Oliwę wymieszaj z miodem i sokiem z cytryny, dopraw solą i pieprzem i polej każdą porcję sałatki.