Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobra sałatka wręcz pyszna. Lubię wymyślać przeróżne sałatki i łączyć różne smaki.Na imprezkę karnwałową w sam raz!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 123
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 182
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 145
Składniki
Ogórki kroimy w kosteczkę. Jabłko obieramy i kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Buraczki kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy. Wszystkie składniki łączymy razem dodajemy śmietanę przyprawiamy.