Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna sałatka na każdą okazję i kieszeń
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 53
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 53
Składniki
Szpinak umyć i wysuszyć, buraczki pokroić w plastry, ser pokroić w kostkę, cebulę pokroić w piórka, płatki migdałów uprażyć na patelni
Szpinak rozłożyć na półmisku, na to poukładać pokrojone buraczki. Na buraczki rozłożyć ser i pokrojoną cebulę. Wszystko posypać uprażonymi migdałami.
Pomarańczę obrać i podzielić na cząstki.Poukładać na półmisku - wszystko polać sosem i odstawić do lodówki do schłodzenia.
Przygotowanie sosu: wszystkie składniki wymieszać (ilość wg uznania) ,sos ma być słodko - kwaśny.