Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i pyszna sałatka. Wygląda elegancko, smakuje obłędnie. W zależności od tego co mam w lodówce, czasem dodaje zielone oliwki i/lub cienko pokrojone plasterki pomaranczy
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Przygotowujemy SOS: w słoiczka/szklanki wlewamy po 1 łyżce: -- musztardy francuskiej -- soku z cytryny -- wody + 2 łyżki oliwy z oliwek, sól i pieprz Energicznie mieszkamy i odstawiamy
Na talerze dzielimy mix sałat. Rozkładamy pokrojone w plastry buraki, przekrojone w pół pomidorki koktajlowe. Obsypujemy pokruszonym serem Polewamy przygotowanym wcześniej sosem SMACZNEGO :)