Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka jarzynowo-jajeczna, w której korzeń pietruszki zastąpiłam pasternakiem i dodatkowo pojawił się czerwony burak. Mała zmiana ale ciekawy efekt smakowy:)
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 63
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1017
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 148
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 25
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 63
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1017
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 109
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 148
Składniki
Marchew, pasternak, seler i ziemniaki gotujemy w mundurkach do miękkości, odcedzamy i odstawiamy do wystygnięcia.Buraki możemy upiec w piekarniku lub ugotować z pozostałymi warzywami. Warzywa najlepiej ugotować wieczorem i odstawić do wystudzenia na całą noc. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w ostkę. Wystudzone warzywa obieramy i kroimy w kostkę. Do warzyw dodajemy jajka, majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy.