Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla amatorów cebulki marynowanej :-)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Cebulkę, seler i kukurydzę osączamy z zalewy. Cebulkę i seler możemy podzielić na mniejsze kawałki (wg uznania). Ananas kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy z majonezem, ketchupem. Doprawiamy.Dokładnie mieszamy.Smacznego!