Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, pożywna sałatka, którą zajada się cała rodzina.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Cieciorkę odsączamy z zalewy. Jajka, pomidora, ogórka, rzodkiewkę, paprykę oraz oliwki kroimy w kostkę. Szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki wkładamy do salaterki, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.
Dodajemy tarty ser oraz ok. 10 łyżek majonezu. Mieszamy dokładnie.