Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka,energetyczna sałatka,idealna na przekąskę z dodatkiem bagietki lub weka:)polecam;źródło:rozkosze-stolu.blogspot.com
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Cieciorkę odcedzić z zalewy i wsypać do miski.
Pomidorki pokroić w ćwiartki,cebulę i czosnek posiekać.Warzywa i odcedzone pokrojone oliwki dodać do cieciorki.
Posypać ziołami,polać oliwą smakową i octem.Dokładnie wymieszać.Posypać posiekaną pietruszką.