Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pożywna. Polecam.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 187
Składniki
Soczewicę ugotować, a następnie odsączyć i wystudzić. Pokroić czerwoną cebulę. Paprykę umyć i również pokroić usuwając gniazda nasienne. Umyte pomidorki pokroić na połówki. Wcisnąć przepuszczony przez praskę czosnek. Dodać zielone oliwki. Składniki dressingu wymieszać i całość polać. Dodać pokruszoną fetę. Wymieszać sałatkę. Przełożyć do salaterki i podawać.