Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować prostą w wykonaniu sałatkę z czerwonej fasoli. Sos na bazie oleju lnianego ma wiele pro zdrowotnych właściwości między innymi przyczynia się do obniżenia poziomu cholesterolu. Koniecznie wypróbuj ten przepis!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 423
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 110
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 40
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 423
Składniki
Ogórki kroimy w plasterki, cebulę drobno siekamy.
Przygotowujemy sos. Miód, musztardę i olej lniany dokładnie mieszamy. Doprawiamy pieprzem.
Czerwoną fasolę, ogórki i cebulę mieszamy z przygotowanym sosem i wkładamy do lodówki na kilka godzin. Smacznego