Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młody czosnek niedźwiedzi to wspaniały dodatek do wiosennych sałatek.
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 31
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 130
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 112
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 52
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 30
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 31
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 130
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 112
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 52
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 30
Składniki
Czosnek niedźwiedzi kroimy w paski. Zalewamy kefirem. Do czosnku dodajemy cienko pokrojone rzodkiewki oraz ogórka. Sałatkę doprawiamy solą ziołową, pieprzem oraz cukrem, mieszamy. Sałatka doskonale pasuje zarówno do tradycyjnego schabowego, mielonego jak i ryby czy ziemniaków z jajkiem sadzonym.