Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na sałatkę pełną smaków i aromatów. Składniki otula dip kminkowo - czosnkowy, a wyczuwalna nutka słodyczy rodzynek nadaje jej wyrazistości. Całość komponuje się bardzo oryginalnie i niezwykle smacznie :)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Składniki
Na początku przygotowujemy dip kminkowo - czosnkowy: Do miseczki dodajemy jogurt naturalny, majonez, ocet jabłkowy, kminek, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku i wszystko dokładnie mieszamy. Na koniec całość dosładzamy cukrem brązowym, solimy i doprawiamy świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Ogórki konserwowe, rzodkiewki, ser cheddar kroimy w drobną kostkę, a kabanosy w malutkie krążki. Pokrojone składniki przekładamy do miski i dodajemy odsączoną czerwoną fasolę, rodzynki i wcześniej przygotowany dip. Wszystko dokładnie mieszamy i gotowe! Życzę smacznego! :)