Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, zdrowa i sycąca sałatka
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 209
Składniki
Pokroić pora i szczypiorek na drobno. Porwać kapustę na kawałki (zamiast kapusty pekińskiej może być dowolna sałata). Warzywa pokroić w kostkę.
Oczyścić łososia ze skórki i również pokroić w kostkę.
wymieszać warzywa z łososiem, posypać przyprawami i polać oliwą, octem, sokiem z cytryny i ponownie wymieszać.
Pokroić fetę w kostkę i wymieszać delikatnie z warzywami i łososiem. Ewentualnie doprawić według własnego gustu. Sałatka jest już gotowa do spożycia, można ja odstawić do lodówki i odczekać aż się przegryzie. Smacznego