Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 22-05-2018
Zdrowa, prosta w przygotowaniu sałatka ze szpinakiem, serem feta i łuskanym słonecznikiem. Nadaje się idealnie zarówno do obiadu jak i na śniadanie bądź kolacje.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 52
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Pomidory należy sparzyć wrzątkiem a następnie obrać ze skóry. Ogórka obieramy, rzodkiewki myjemy i wszystko kroimy w pół talarki. Następnie dodajemy szpinak. Pokrojoną cebulę. Oliwę, sól i pieprz do smaku a na samym końcu dodajemy ser feta oraz słonecznik i delikatnie mieszamy aby ser nam się nie rozmaślił.