Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Aromatyczny, grillowany kurczak świetnie współgra z orzechowym dressingiem, kremowym awokado i wyrazistymi w smaku kiełkami słonecznika. Jedno z lepszych połączeń smaków ;) Zdrowo, kolorowo i pożywnie.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 294
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1225
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 111
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 66
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 294
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1225
Kotlety mielone w sosie pomidorowym. Smaczny i niedrogi obiad. Do sosu dodał...
Odsłon: 111
Składniki
Pierś przekroić na pół lekko rozbić. Zamarynować i odstawić na ok. 30 minut. Grillować na dobrze rozgrzanym grillu lub patelni grillowej z obu stron na złoty kolor. Odstawić do przestudzenia na ok. 10 minut. Składniki dressingu połączyć. Na talerzu ułożyć sałatę, pomidory, pokrojone na plasterki awokado, cebulę pokrojoną w piórka oraz wystudzoną, pokrojoną na plastry pierś z kurczaka. Całość posypać kiełkami. Przed podaniem polać dressingiem i wymieszać.