Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smak
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7948
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 175
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 392
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7948
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 175
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 392
Składniki
Umytą i osuszoną rukolę ułożyć w salaterkach. Gruszkę obrać, pokroić na ćwiartki, wykroić gniazda nasienne, ćwiartki pokroić jeszcze na ok. 1/2 cm plasterki, ułożyć na rukoli. Dodać pokrojony w kosteczkę ser oraz pokrojoną na paski szynkę. Posypać orzechami.
Dodać pokrojony w kosteczkę ser oraz pokrojoną na paski szynkę. Posypać orzechami.