Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kilku prostych składników, czyli gotowane jajka, podsmażone pieczarki, szczypiorek i łyżka majonezu. Bez udziwnień, szybko i pysznie. U nas sprawdza się na sobotnio- niedzielne śniadanka:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1759
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w drobną kosteczkę. Pieczarki umyć, pokroić w plastry, podsmażyć na masełku do zarumienienia. Wystudzić, drobno pokroić. Szczypiorek posiekać.
Wszystkie składniki połączyć z łyżką majonezu, dodać sól i pieprz do smaku. Schłodzić kilka chwil w lodówce. Podawać na grzance, bagietce lub wyjadać prosto z miseczki :)