Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 24
Składniki
Odcedzić groszek, kukurydzę i fasolkę.
Do miski wrzucić pokrojoną kapustę (najlepiej jednak jeżeli bezpośrednio porwię się ją do miski). Wsypać odcedzone warzywa.
Dodać kilka łyżek majonezu i śmietany. Ilość zależy od smaku i gustu kucharza:). Dosypać sól i pieprz.
Wszystko wymieszać i najlepiej podawać do pieczonego kurczaka i puree z ziemniaków.
Smacznego:)