Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieszablonowe połączenie kapusty pekińskiej z owocami, które polecam na lunch, kolację lub jako dodatek do głównego dania.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 101
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 205
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 101
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 205
Składniki
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić w paski.
Pomarańczę obrać i podzielić na cząstki.
Banana obrać i pokroić na plastry.
Kapustę, pomarańczę i banana przełożyć do salaterki.
Sok z cytryny i olej smakowy wymieszać i tak przygotowanym sosem polać sałatkę. Ja użyłam oleju z suszonych pomidorów.