Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki pietruszki pełna witaminy C polana olej lnianym z pierwszego tłoczenia, skropiona sokiem z cytryny.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1531
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 308
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 65
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 180
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1531
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 308
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 233
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 65
Składniki
Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu. Odcedzić i przepłukać wodą aby była sypka. Paprykę, cebulę i ogórki pociąć w kostkę. Dodać do kaszy. Natkę pietruszki posiekać wraz z miętą i dodać do reszty składowników. Wlać olej i doprawić solą i pieprzem oraz skropić sokiem z cytryny.