Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić kiedy mamy w spiżarni jeszcze kiszone ogórki sprzed dwóch lat i są tak kwaśne, że zęby cierpną od ugryzienia? Otóż wystarczy pokroić je w kosteczkę dodać odrobinę cukru, pokrojoną w kostkę cebulę i skropić olejem. Odstawić na godzinę, aby się smaki przegryzły i wychodzi super sałatka do obiadu :)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Ogórki i cebulę pokroić w kostkę, dodać cukier i olej.
Wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki.
Podawać jako dodatek do dań z grilla, obiadu czy na kanapki.