Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienna sałatka - z kopru włoskiego, oliwek i pieczonego kurczaka w sosie pomarańczowo-szafranowym
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 163
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 426
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 163
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 22
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 93
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 426
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19583
Składniki
Przygotować sos: W misce (albo słoiku) wymieszać sok z pomarańczy, skórkę, oliwę, szafran i sól na gładki sos
Koper posiekać, kurczaka porwać na kawałki - przełożyć do miski. Dodać oliwki, posiekane chilli i posiekaną kolendrę. Całość zalać sosem i dobrze wymieszać.