Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrazisty ser kozi świetnie komponuje się ze słodką żurawiną i delikatnymi orzechami nerkowca. Całości dopełnia miodowo-balsamiczny dressing o subtelnym aromacie pomarańczy.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 270
Składniki
Orzechy nerkowca podprażyć na suchej patelni do uzyskania lekko rumianego koloru.
Składniki na dressing dokładnie wymieszać.
Na talerzach ułożyć rukolę, pokrojony lub pokruszony ser kozi, żurawinę i orzechy nerkowca. Tuż przed podaniem polać sałatkę dressingiem.