Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Fileta pokroić w kostkę, przełożyć do miski, oprószyć przyprawą do kurczaka, dodać odrobinę oleju, wymieszać i usmażyć.
Jajka ugotować na twardo, wystudzić i pokroić w kostkę.
Ogórka obrać i pokroić w ćwiartki, por w półkrążki, kukurydzę odsączyć z zalewy. Wszystkie składniki połączyć i dokładnie wymieszać.
Majonez połączyć ze śmietaną tak aby sos nie był za rzadki. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę, doprawić solą i pieprzem, następnie dodać do sałatki i wymieszać.