Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
1. ryż ugotować w dużej ilości wody (tak jak makaron), przepłukać, wystudzić, 2. mięso umyć, pokroić w kostkę, usmażyć na rumiano, doprawić przyprawą do kurczaka, wystudzić, 3. kukurydzę odcedzić, ogórki pokroić, ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę posiekać, 4. składniki sałatki wymieszać, dodać majonez i łyżeczkę musztardy, doprawić solą i pieprzem, smacznego