Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3224
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 326
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3224
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 326
Składniki
Fileta umyć i pokroić w kostkę i udusić na oleju dodając do niego zioła i przyprawę Magi. Wystudzić. Paprykę czerwoną i żółtą pokroić w dużą kostkę i obgotować do miękkości -wystudzić. Selera pokroić na mniejsze nitki. Ogórka obieramy i kroimy na dość duże kawałki i lekko solimy. Odstawiamy na ok 15 min.
W misce wykładamy fileta, paprykę , seler, ogórka lekko odciśniętego z soku, kukurydzę odsączoną i wszystko mieszamy .Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Następnie dodajemy majonez i wszystko mieszamy . Wstawiamy do lodówki do schłodzenia. Smacznego.