Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka z kurczakiem, sałatą rzymską, warzywami i grzankami idealna na przekąskę albo spotkanie ze znajomymi.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Składniki
Fileta dokładnie myjemy, oczyszczamy a następnie kroimy w kostkę. Dodajemy do miseczki razem z oliwą oraz przyprawą gyros w ilości ok 3-4 łyżeczek. Następnie odstawiamy mięso do lodówki. Do dużej miski wrzucamy sałatę a następnie pokrojoną w krótkie słupki paprykę i pomidory pokrojone w ćwiartki oraz cebulę.
Mięso podsmażamy na patelni następnie kiedy wystygnie dodajemy je do sałatki. Na tej samej patelni podsmażamy chlebek pokrojony w małą kostkę do zarumienienia. Dodajemy do sałatki. Całość zalewamy sosem cezar i mieszamy.