Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mango, pieczony kurczak, chrupiący ogórek i aromatyczna mięta, a całość dopełnia słodko-pikantny sos .....
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 749
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 749
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 89
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 609
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Mango obrać ze skórki, wyciąć pestkę, miąższ pokroić w plasterki.
Pierś z kurczaka i ogórek również pokroić w plasterki, a dymkę po przekątnej na około centymetrowe kawałki. Z gałązek mięty oderwać listki.
Przygotowane składniki ułożyć na talerze. Pulpę z mango wymieszać ze słodkim sosem chili i sokiem z limonki. Sosem polać sałatkę.