Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle - proste i szybkie! A jakie smaczne..
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 107
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 440
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 107
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 440
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w plasterki. Podsmażamy na patelni. Umyte truskawki kroimy w ćwiartki. Cebukę kroimy w plasterki, posypujemy solą. Czosnek- drobno siekamy.
Sałatę układamy na talerzu. Dokładamy usmażoną pierś z kurczaka, truskawki, cebulkę. Polewamy oliwą. Doprawiamy do smaku ziołami, pieprzem, solą i posypujemy liśćmi bazylii.