Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeźwiająca, pikantna z kwaśną nutą doda wigoru każdej imprezie
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 192
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 192
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 156
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 11
Składniki
1. Ogórki małosolne 3-4 dniowe pokroić w cienkie plasterki. 2. Rzodkiewkę umyć, pokroić w półplasterki i dodać do ogórków. 3. Pomidory pokroić w grubą kostkę i dodać do pozostałych warzyw. 4. Koperek, białą i zieloną część cebulki pokroić drobno i dodać do warzyw. 5. Całość wymieszać, dodać ocet, pieprz czosnkowy i ewentualnie sól (ogórki małosolne są słone więc w mojej wersji nie dodaję wcale soli). Sałatka nadje się do obiadu, lunchboxa, na imprezę lub grilla. SMACZNIE POLECAM!