Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 242
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 260
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 242
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 359
Składniki
Na rozgrzanej patelni usmażyć boczek. Usmażony boczek odłożyć na talerzy i wystudzić. Ogórki pokroić w kostkę ok 1 cm. Cebulkę pokroić w kostkę bardzo drobną. Do salaterki przenieść boczek, ogórki, cebulkę i posiekany koperek. Pomieszać. Dodać olej lniany, pieprz młotkowany i sól do smaku. Ponownie wymieszać i można zajadać. Smacznego.