Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
To jest pyszneee!! Sałatka owocowa na puszystym, pieczonym naleśniku. Idealna jako letnia przekąska.
Naczynie żaroodporne
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 841
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10524
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 841
Składniki
Wszystkie składniki na naleśnika należy połączyć ze sobą przy pomocy blendera/miksera.
Nagrzać piekarnik do 200 stopni C i nasmarować masłem naczynie, w którym będzie piekł się naleśnik. Wlać ciasto do naczynia i piec przez ok. 15 minut.
Rumianego naleśnika posmarować jogurtem naturalnym, rozłożyć umyte i pokrojone owoce, posypać orzechami, oprószyć cukrem pudrem i udekorowac miętą.