Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Zielony groszek zalać wrzątkiem, żeby się rozmroził. Nie gotować. Po ok 10 min wylać na sitko i pozostawić do osączenia. Kapustę pekińską drobno pokroić, a obraną marchewkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kapustę pekińską przełożyć do salaterki. Dodać drobniutko pokrojoną białą cebulę. Pougniatać ręką, pomieszać. Dodać marchewkę i groszek, a także jogurt, majonez, musztardę, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Można zajadać. Smacznego