Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dla każdego lubiącego pieczarki :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 120
Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Pieczarki umyć, obrać i pokroić w kawałki , następnie gotować przez ok 40 min (do gotującej wody dodałam trochę maggi); Jajka ugotować na twardo i po przestudzeniu pokroić na kawałki; Por pokroić na 4 części i każdą posiekać; Wszystkie składniki połączyć, dodać sól i pieprz oraz ok 3 łyżki majonezu i wymieszać.. Smacznego!