Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonych buraczków może być podana do obiadu do wędlin na ciepło np do grilla lub wędlin na zimno . Smakuje wyśmienicie do chleba z masłem .
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 113
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14455
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 47
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 61
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 148
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 215
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 113
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14455
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 47
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 61
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 148
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 215
Składniki
Buraczki gotujemy w skórkach w wodzie lub pieczemy zawinięte w folię aluminiową w piekarniku. Obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Dodajemy pokrojoną cebulę i resztę przypraw. Odstawiamy na 5 minut. Smacznego !!!!!!!!!!!!!!