Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalne witaminy najlepsze.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2135
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 975
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 214
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20991
Składniki
Umyte, osuszone pomidory pokroić w grubą kostkę. Ogórka umyć, obrać i pokroić w podobną kostkę jak pomidory. Cebulę szlotkę pokroić w droną kostkę. Wszystko przełożyć do salaterki. Dodać czosnek niedźwiedzi, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Pomieszać. Dodać olej lniany i ocet i ponownie pomieszać. Posypać po wierzchu posiekanymi listkami młodych buraków czerwonych lub natką pietruszki. Smacznego
Parapetowa uprawa buraka czerwonego. Polecam. Inne uprawy też pięknie wyglądają na parapecie. np różne zioła.