Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z pora i szynki konserwowej
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5939
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5939
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić. Seler odcedzić i pokroić na drobniejsze kawałki. Szynkę pokroić i w kosteczkę, por na plasterki, szczypiorek posiekać. Do miski przekładamy szynkę, jajka, kukurydzę, por, seler i szczypiorek. Doprawiamy solą praz pieprzem. Dodajemy śmietanę, majonez i całość mieszamy. Smacznego!